MILLÄ AIKANA MATTOT TULISI PESEÄ?

MILLÄ AIKANA MATTOT TULISI PESEÄ?
On suositeltavaa pestä matot 6 kuukauden välein. Tämä ajanjakso voi vaihdella talossa asuvien ihmisten lukumäärän ja talon ympäristön mukaan. Talossa, jossa on lapsia, matot voivat likaantua nopeammin kuin monet muut asiat. Likaiset matot ja niiden pinnoilla oleva pöly voivat vaikuttaa haitallisesti lasten terveyteen.

Lika ja pöly tarttuvat maton yläosaan, mikä saa sen näyttämään huonolta. Siksi matot tulee puhdistaa säännöllisesti. Muuten nämä pölyt ja tahrat voivat aiheuttaa hajuja mikro-organismeissa ajan myötä tapahtuvien muutosten vuoksi. Tämä tilanne on suuri vaara terveydelle.

Matonpuhdistusta varten matto tulee imuroida vähintään kerran viikossa ja pestä vähintään kerran vuodessa. Aivan kuten pesemme ja siivoamme vaatteemme jatkuvasti, myös mattojen tulee olla samalla tavalla. Jos matto alkaa likaantua, puhdista se oikealla menetelmällä. Tässä suhteessa maton tyypillä on suuri rooli maton puhdistuksessa. Suurin virhe maton valinnassa on keskittyä vain maton ulkonäköön ja jättää huomioimatta erittäin tärkeitä asioita, kuten hygienia.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir