PALVELUT

Mattopesula ja muut pesupalvelut Uudellamaalla

Mattosairaala tarjoaa laadukasta palvelua kotitalouksille ja yrityksille Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Klaukkalassa, Hyvinkäällä. Tavoitteenamme on vastata asiakkaan tarpeisiin puhtaalla lopputuloksella ja nopeilla toimituksilla. Kannamme huolen ympäristötekijöistä käyttämällä ympäristöystävällisiä pesuaineita. Helpotaaksemme arkeasi. 

Muita palveluitamme ovat sohvanpesu paikan päällä sekä yrityksille suunnatut palvelut. Tutustu tarkemmin kaupunkikohtaisiin palveluihimme.

Puhdas ja hyväkuntoinen matto kruunaa tilan ja tekee siitä kotoisan. Matto kerää likaa ja siinä näkyy elämisen jäljet, joten matosta on tärkeää pitää huolta kuin hyvästä ystävästä. Säännöllinen imurointi ja tahranpoisto pidentävät maton ikää, mutta ajoittain se vaatii myös kunnon pesun ja puhdistuksen. Jos intoa riittää, useat matot, kuten räsymatot, voi pestä itse. Toisinaan matto tarvitsee kuitenkin erityiskäsittelyä, jota kotioloissa tai matonpesupaikoilla ei voida tarjota. Matonpesussa ongelmaksi muodostuu usein kuivaus, sillä matto pitäisi saada nopeasti kuivaksi, jotta vältytään pahoilta hajuilta ja värien leviämiseltä. Aikaa ja voimia säästääksesi kokeile Mattosairaala Oy:n matonpesupalvelua, joka vastaa mattosi tarpeisiin ammattitaidolla. Ennen pesua mahdolliset tahrat käsitellään tahranpoistoaineella, jonka jälkeen matto pestään tasopesuna tai koneessa maton materiaalista riippuen. Käytössämme ovat hellävaraiset, mutta tehokkaat pesuaineet sekä laadukas harjakone, jonka harjan pehmeys valitaan mattosi laadun mukaan. Useat matot vaativat tasopesun, jotta matto pysyy ryhdikkäänä. Pesun jälkeen ylimääräinen vesi lingotaan pois rumpukuivaimessa ja matto laitetaan kuivumaan. Oikeanlainen pesu ja kunnollinen kuivaus takaavat sen, että matto voi ilahduttaa kotiasi vielä monen vuoden ajan. 

Sohvien ja nojatuolien pesu paikan päällä

SOHVIEN JA NOJATUOLIEN PESU PAIKAN PÄÄLLÄ HINNAT ALK. VAIN 99 €!

Tulemme kotiinne, yritykseenne, kauppaanne, kouluunne ja vaikka mihin pesämään sohvat, sängyt, tekstiilituolit yms. Pesemme nahkaiset sekä kankaiset nojatuolit ja sohvat paikan päällä ekologisilla pesuaineilla tehokkaasti – mutta hellävaraisesti.

Mattosairaala tuo pesupalvelut vaivattomasti koteihin ja yrityksiin. Varaa pesu tänään!